Menu

Japans gietend messing

Japans gietend messing
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Japanse perfectie. Een goed voorbeeld.

  De zorgvuldigheid en aandacht voor detail waarmee gebruiksvoorwerpen in Japan doorgaans worden gemaakt, is ook bij dit gebruiksvoorwerp weer duidelijk - perfect in zijn functie, ligt het gietvoorwerp goed in de hand en is het bovendien een lust voor het oog. Messing en aluminium zijn de materialen waarvan het is gemaakt. Het apparaat is uitgerust met een absoluut dichte en druppelvrije afsluitkogel en heeft verder geen slijtdelen nodig.

  Precies. Voor zaaien en stekken.

  Het bewateringsapparaat is niet alleen licht van gewicht, maar verspreidt ook een zeer zachte regen en wordt daarom bij voorkeur gebruikt als bewateringsinstrument voor zaai- en stekken. Dit wordt mogelijk gemaakt door 500 minuscule gaatjes (elk met een diameter van precies 0,4 mm) die in de straalpijpschijf zijn geëtst - aan beide zijden, waardoor een zandlopervormig gatenprofiel ontstaat. Dus in plaats van er recht doorheen te stromen, worden de waterdruppels in waaiervormige banen geleid - en komen ze heel zachtjes tevoorschijn. Bovendien combineert het apparaat gerichte bewatering met een groter bereik - en is daarom ook zeer geschikt voor het bewateren van potplanten en voor gebruik in kleine ruimtes op het balkon of in de kas.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66025

   Gietbuis, douchekop en aansluitstop van messing, hendel van staal, kartelmoer van aluminium. Gemaakt in Japan. Lengte 43 cm, douchekop Ø 4,5 cm. Gewicht 300 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen