Menu
Kujaku Trading Company

Japans gietend messing

Kujaku Trading Company
Japans gietend messing
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Japanse perfectie. Een uitstekend voorbeeld.

  De nauwgezetheid en aandacht voor detail waarmee alledaagse voorwerpen over het algemeen in Japan worden gemaakt, is opnieuw duidelijk in dit apparaat - perfect in zijn functie, ligt het vormgereedschap prettig in de hand en is het ook een lust voor het oog. Messing en aluminium zijn de materialen waarvan het is gemaakt. Het apparaat is uitgerust met een kogelkraan die absoluut goed en drupvrij sluit en verder geen slijtdelen nodig heeft.

  Precies. Voor zaaien en stekken.

  Het watergeefapparaat is niet alleen licht in gewicht, het verspreidt ook een zeer zachte regen en is daarom het favoriete watergeefapparaat voor zaaien en stekken. Dit wordt mogelijk gemaakt door 500 minuscule gaatjes (elk met een diameter van precies 0,4 mm) die in de sproeischijf zijn geëtst - aan beide zijden, waardoor een zandlopervormig gatenprofiel ontstaat. Dus in plaats van er recht doorheen te stromen, worden de waterdruppels in waaiervormige banen geleid - en komen ze heel zachtjes tevoorschijn. Het apparaat combineert gerichte besproeiing met een groter bereik, waardoor het ideaal is voor het besproeien van potplanten en voor gebruik in kleine ruimtes op balkons of in kassen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66025

   Gietbuis, douchekop en aansluitstop van messing, hendel van staal, kartelmoer van aluminium. Gemaakt in Japan. Lengte 43 cm, douchekop Ø 4,5 cm. Gewicht 300 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen