Falk Culinair

Jampot inductie

(Ø 24 cm)
Falk Culinair
Jampot inductie
(Ø 24 cm)
  € 319,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Jam koken beter in koper

  Een goede jampot is gemaakt van koper en heeft geen coating aan de binnenkant. Vruchten die in een koperen pan worden gekookt, geleren met minder suiker en zijn langer houdbaar. Bovendien behouden zij na verhitting hun natuurlijke, vaak sterke kleur. Het zogenaamde grijseffect, dat u misschien al kent van sommige vruchtenspreads uit uw eigen productie, wordt zo vermeden. We willen u niet vervelen met chemische verklaringen, met andere woorden, met de reactie van het edelmetaal op de zwavelverbindingen in de vrucht, maar we willen erop wijzen dat de uitstekende thermische geleidbaarheid van koper ook het risico van verbranding minimaliseert. Voortaan profiteren ook bezitters van een inductiekookplaat hiervan, want met de hier gepresenteerde jampot nemen wij een tweelaags model met een koperen binnenlaag en een ferromagnetische buitenlaag van gesatineerd roestvrij staal in ons assortiment op. Het is gebaseerd op onze koperen kernpotten serie en wordt ook geproduceerd door de traditionele fabrikant Falk Culinair in België.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209833

   Roestvrij staal 18/8 buiten, koper binnen. Volume 3,5 l. Voet Ø 19 cm, Ø bovenkant 24 cm. Randhoogte 9,5 cm. Totale breedte met handgrepen 35 cm. Gewicht 2,2 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen