Krumpholz-Werkzeuge

Jäthaken

Krumpholz-Werkzeuge
Jäthaken
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Dubbel praktisch.

  Deze wiethaak maakt zijn belofte waar. Met de stevige "haak" aan de punt van zijn gesmede gereedschapskop, versterkt door hamerslagen, ondersteunt hij het verwijderen van onkruid, maakt hij de grond los en belucht hij deze, en bewijst hij zijn nut zowel in verhoogde bedden als in open tuinbedden. Dankzij het smalle formaat kunt u de wiedmachine zelfs in dichtbegroeide rijen veilig gebruiken zonder de gevoelige wortels van uw groenteplanten te beschadigen. En het tweede toepassingsgebied? Waarom gebruik je deze haak niet voor het schoonmaken van voegen, want daar is hij ook zeer geschikt voor.

  Tuingereedschap met karakter

  De familie Krumpholz weet wel wat van smeden. Hun voorouders, gevestigd in het Frankische Woud, kochten in 1799 de eerste eigen hamermolen - de Guttenberger Hamer - en vervaardigden gereedschap en andere alledaagse voorwerpen van gesmeed ijzer. Vandaag is het bedrijf in handen van de achtste generatie. Het tuingereedschap dat de productielocatie verlaat, die zich nog steeds op de oude locatie bevindt maar al lang geleden is gemoderniseerd en uitgebreid, is gereedschap van de hoogste kwaliteit: gevormd onder het gewicht van de smeedhamer naar hun gebruiksgebied, verdicht en versterkt waar nodig, voorzien van geslepen randen of messen en uitgerust met hoogwaardige handgrepen van essenhout. Het smeden van vrije vormen, zoals dat bij Krumpholz gebeurt, vereist speciale vaardigheid en gevoel voor verhoudingen. Het gebruikte staal, een Zweeds staal met chroom-molybdeengehalte, is taai, sterk en gemakkelijk te reinigen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207371

   Gesmede mangaan-boron stalen gereedschapskop (L 17,5 × B 1,5 × D 7,5 cm). Handvat gelakt essenhout. Totale lengte 32 cm. Gewicht 160 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen