Menu

Intoxication Eau de Parfum

Nieuw
Intoxication Eau de Parfum
  € 149,00Basisprijs: € 2.980,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Vergiftiging. Veelzijdig, sensueel en verleidelijk, met een vleugje Oriënt.

  Rausch is de eerste eigen geurcompositie van het nieuw leven ingeblazen merk J.F. Schwarzlose Berlin. Het grijpt terug naar de legendarische Berlijnse nachten en de rauwe feesten van de Gouden Twintig en legt met kruidige akkoorden van roze peper en sandelhout en het mystieke aroma van kostbaar oud een link naar het nachtleven van het Berlijn van vandaag. In de warme, houtachtige hartnoot ontvouwen zich cypriol (olie uit de wortel van het Nagarmotha-gras, dat lijkt op Cyprusgras maar botanisch wordt geclassificeerd als sedge), patchoeli en vanilleboon. De basis van amber en het veelzijdige oud rondt de opwindend sensuele, licht zoete geur af met warme, leerachtige noten.

  Berlijnse lucht, Berlijnse geur. Parfums van J.F. Schwarzlose Söhne

  J.F. Schwarzlose is een van de weinige Duitse parfumhuizen die vandaag de dag nog steeds wereldwijd bekend zijn. Opgericht in 1856 door Joachim Friedrich Schwarzlose als handelaar in medicijnen en koloniale waren, ontwikkelde het familiebedrijf zich al snel tot parfumeur. Haar innovatieve geurcreaties zoals Rosa Centifolia,Treffpunkt 8 Uhr , Trance of 1A-33 weerspiegelden de tijdgeest van het avant-gardistische verfijnde Berlijn in de jaren 1920 en 1930. Met hun stijlvol ontworpen flacons raakten ze de zenuw van de tijd en de smaak van de beroemdheden. Naar verluidt was Treffpunkt 8 Uhr een van de favoriete geuren van Josephine Baker, en sommige flessen haalden zelfs de Verboden Stad, het hof van de Chinese keizer, en later het Museum van de Stad New York. De Tweede Wereldoorlog maakte een abrupt einde aan dit succes. Hoewel de verwoeste fabriek in Moabit kon worden herbouwd, werd de productie uiteindelijk in 1976 stopgezet omdat de wijk werd geherstructureerd tot een zuivere woonwijk.

  Van de moderniteit tot het heden. J.F. Schwarzlose Berlijn

  Dankzij een gelukkige omstandigheid werd het merk J.F. Schwarzlose in 2012 nieuw leven ingeblazen: Tijdens zijn werk stuitte ontwerper en parfumliefhebber Lutz Herrmann op het Berlijnse parfumhuis. Onder de indruk van de innovatieve kracht, de moderniteit van de geurcomposities en de eenvoudige elegantie van de flacons, verdiepte hij zijn onderzoek en besloot hij zonder meer de geuren opnieuw te lanceren. In de buurt van het oude fabrieksterrein in Berlijn-Moabit worden nu opnieuw parfums ontwikkeld en geproduceerd onder het label J.F. Schwarzlose Berlin. Met behulp van chromatografische analyse van oude flacons kon parfumeur Véronique Nyberg de formule van de Schwarzlose klassiekers bepalen en vervolgens zorgvuldig aanpassen aan de hedendaagse smaak. Daarnaast omvat het assortiment eigen geurcreaties die opnieuw in de tijdgeest van de bruisende hoofdstad passen: extravagante, originele, soms oogverblindende geuren die kosmopolitisch en eigentijds zijn, ver van de mainstream - net als Berlijn zelf. De geuren zijn handgemaakt, alle componenten - van de ingrediënten tot de flacon en verstuiver tot de verpakking - komen uitsluitend uit Duitsland en Europa om de transportafstanden kort te houden en lokale leveranciers te steunen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207524

   Unisex geur, Eau de Parfum. Gemaakt in Duitsland. 50 ml glazen flacon met verstuiver
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu