Menu

Insectenhuis vurenhout

Insectenhuis vurenhout
  € 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Insectenhuis 3.0.

  Waar mogelijk en zinvol zetten wij ons in om onze producten te verbeteren. Neem bijvoorbeeld ons insectenhuis. Wij hebben al voor de tweede keer een kleine renovatie bij de fabrikant in Saksen besteld. Het leek ons een goed idee om het de specht in uw buurt nog moeilijker te maken om toegang te krijgen tot de nest- en broedgangen van het huis. Immers, de specht komt met zijn massieve beitelbek in (bijna) elke kier op zoek naar voedsel - en, zoals u ons meermaals hebt laten weten, zelfs achter het vogelgaas van gegalvaniseerd staaldraad. Daarom hebben wij het frame van ons insectenhuis verder laten verdiepen, zodat de afstand tussen het rooster en de afzonderlijke "kamers" van het huis nu in ieder geval meer dan een spechtenbeklengte bedraagt. De nok van het dak is nu versterkt met een metalen hoek om beschadiging van het dakvilt - en dus het binnendringen van regenwater en vocht - te voorkomen. In tegenstelling tot eerdere modellen is de Poroton-tegel nu gevuld met rietbuizen. En: de vlinderwoning in de gevel is niet langer afgedekt door het vogelgaas, zodat de vlinders gemakkelijker naar binnen kunnen. Anderzijds lieten we wat niet meer verbeterd kon worden zoals het was. Het houten blok is bijvoorbeeld nog steeds gemaakt van het harde hout van de beuk. Dit komt omdat er nauwelijks uitstekende spaanders zijn die de dieren en hun tere vleugels zouden kunnen verwonden. Bovendien worden alle boringen gemaakt in twee voorzichtige stappen dwars op de nerf en worden de boorgaten zeer zuiver afgevlakt om elk risico op letsel uit te sluiten. De met stro gemengde baksteen wordt met dezelfde nauwgezetheid behandeld.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205303

   Frame van sparrenhout met een duurzame dakbedekking van vilt en nok van metaal. Verwijderbaar gaas van gegalvaniseerd staaldraad. Vulling van beukenhout, klei, riet, porotone tegels en sparrenhout. Gemaakt in Saksen. Hoogte 55 cm, breedte 45 cm, diepte 16 cm. Gewicht 8,6 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu