Menu

Inktgum beukenhout

Inktgum beukenhout
€ 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Een inktgummetje is niet alleen onmisbaar voor linkshandigen, maar het verkort ook voor iedereen de tijd tussen het schrijven en het zakken. Draai de hendelknop los om het deksel van de inktgum te ontgrendelen en plaats het papier terug. Dankzij een metalen draad kan het deksel stevig worden vastgedraaid om het vloeipapier stevig vast te zetten.

Productinformatie

Artikel nummer 45395

Geolied beukenhout. Het vloeipapier moet op maat worden gesneden. 3 vellen vloeipapier worden vastgeklemd. Lengte 15 cm, breedte 7,5 cm, hoogte 9 cm. Gewicht 290 g. Blotting oppervlak 16,7 x 6,5 cm.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu