Menu

Inklapbare tafel essenhout

Inklapbare tafel essenhout
  € 199,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Opvouwbare constructie. Ongewijzigd voor decennia

  We weten niet wanneer deze klaptafel voor het eerst werd gebouwd en of het de eerste in zijn soort was. Zeker is echter dat het in de jaren vijftig werd aangeboden door Sportberger - een pionier op het gebied van kamperen en vroege caravaning die in zijn catalogus uit diezelfde jaren met zelfverzekerde reclametoriek verwijst naar het feit dat hij het al meer dan drie decennia onveranderd produceert: "Er is zelden zo'n gelukkige constructie die zo weinig vernieuwing behoeft". Hij heeft gelijk.

  De bijzonderheid van de constructie vloeit voort uit de combinatie van de afzonderlijke elementen: De basis is als het ware een driedimensionaal schaarraam, dat in opgevouwen toestand niet alleen platter maar ook smaller wordt. Daarop ligt een oprolbaar tafelblad van essenhouten latten, verbonden met robuuste textielbanden, dat op zijn plaats wordt gehouden door middel van twee frames die zijn bevestigd aan de verbindingselementen onder het tafelblad - wat het geheel een verbazingwekkende stabiliteit geeft. U kunt deze stabiliteit op een zachte ondergrond verhogen door de vier verbindingselementen met tentharingen aan de vloer te bevestigen. Als de tafel moet worden vervoerd, kan het tafelblad om het gevouwen frame worden gewikkeld - de hele constructie heeft dan slechts een verpakkingsmaat van ca. 60 × 12 cm.

  Productinformatie

  Artikel nummer 30615

   Opvouwbaar frame van geolied essenhout (herkomst Duitsland). Verbindingselementen van aluminium. De latten van het oprolbare tafelblad (ook van geolied essenhout) zijn verbonden door rolluikbanden. In gemonteerde toestand, hoogte 55,5 cm, breedte 59,5 cm, diepte 46,5 cm. Rolbreedte 59,5 cm, Ø 12 cm. Dikte bovenkant 6,4 mm, frame 10,6 x 16,4 mm. Totaal gewicht 1,7 kg. Gemaakt in een fabriek in het Zwarte Woud.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu