Menu

Ijs en Sorbet Machine Roestvrij Staal

Schuko stekker
Ijs en Sorbet Machine Roestvrij Staal
Schuko stekker
Schuko stekker
€ 1.099,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Een ijskoude professional. Voor het lekkerste ijs en sorbet

Deze Italiaanse ijsmachine is onmiskenbaar meer dan een huishoudelijk apparaat, namelijk een machine voor professioneel gebruik, waardoor het onvermijdelijk een serieuze concurrent wordt voor de gelateria om de hoek - zonder echter te hoeven vrezen voor omzetverlies daar, want de geproduceerde hoeveelheid blijft beheersbaar voor huishoudelijk gebruik. De kwaliteit is echter van zeldzame, eersteklas kwaliteit; fijnproevers vinden vergelijkbare producten in de regel alleen in de topgastronomie. De machine wordt al veertig jaar, vrijwel ongewijzigd, gebouwd door Musso in Mortara, Lombardije, een specialist in compacte professionele machines. Tussen haakjes: de vraag op Musso overstijgt duidelijk de capaciteit. Het zou waarschijnlijk mogelijk zijn om meer te produceren, maar strenge kwaliteitsborging verbiedt dergelijke verleidingen. Dit betekent dat ook wij helaas slechts met veel moeite een kleine voorraad hebben kunnen bestellen; de gebruikelijke en in onze ogen ondraaglijke druk op de postorderhandel om snel een aankoopbeslissing te nemen is hier dus uitzonderlijk gerechtvaardigd.
De gemakkelijk te bedienen, uiterst betrouwbare compressormachine produceert romig ijs met de fijnste (d.w.z. zelfs voor gevoelige tongen niet waarneembare) ijskristallen. Een zelfgemaakt ijsje dat ongeëvenaard is, zonder "toevoegingen" die de consistentie en de houdbaarheid bevorderen, en dus buitengewoon lekker. In tegenstelling tot ijsmachines voor thuisgebruik, is de behuizing volledig van roestvrij staal (inclusief de roerspatel, natuurlijk). De krachtige motor is bestand tegen de zwaarste belastingen en continu gebruik, en houdt de mixer stoïcijns op koers, zelfs wanneer concurrenten op de markt het allang hebben opgegeven. U zult het uithoudingsvermogen van de machine heel vaak testen als u eenmaal aan het ijs hebt gelikt - daar zijn we zeker van. En u zult ook blij zijn dat hij niet in de keuken hoeft te worden verstopt; in tegenstelling tot veel van wat onder de noemer "ijsmachine" op de markt wordt gebracht, is hij daar veel te aantrekkelijk voor.

Zoals het een professional betaamt

Schoonmaken is eenvoudig omdat het hele bovendeel met ijscontainer naadloos uit één stuk is gegoten en het roerwerk met een schroef in enkele seconden kan worden verwijderd. Onnodig te zeggen dat er geen koud contactmiddel is zoals bij verwijderbare ijscontainers. Bijna vergeten: "ijsmachine" is een zeer subtiel understatement, want naast vruchten- en melkijs kunnen ook de fijnste sorbets en bevroren yoghurt worden gemaakt, en wel in alle vastheidsgraden. En als u de gelateria wilt bewijzen dat ook u snel meerdere soorten ijs op één dag kunt maken, raden wij u onze roestvrijstalen bewaarblikken aan. Het ijs is tot een dag houdbaar zonder veel kwaliteitsverlies, maar zal wel iets steviger worden, afhankelijk van de vriezer.

Romig. Vanille ijs

Heel gemakkelijk te maken is de klassieker onder de roomijsjes - vanille-ijs. Meng voor ongeveer acht porties 1/8 l melk, 200 ml room, 80 g suiker, 2 pakjes vanillesuiker en 2 eieren in een blender tot een homogene massa. Giet het in de ijsmachine en laat het 20-30 minuten bevriezen tot de gewenste consistentie is bereikt. Een tip: Het is raadzaam het ijsmengsel enige tijd in de koelkast te koelen alvorens het te bereiden.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 66876

IJs- en sorbetmachine voor het maken van vruchten- en melkijs, sorbets en bevroren yoghurt.
Behuizing en roerder vervaardigd uit roestvrij staal. Een plastic deksel voor de mengkom en een plastic lepel zijn bijgevoegd. Bereidingstijd 30-40 minuten, afhankelijk van het recept. Voor 750 ml ijs. Opgenomen vermogen 100 W. Koelmiddel R 134A. Hoogte 29,5 cm, breedte 45 cm, diepte 30 cm. Gewicht 16,5 kg. Kabellengte 150 cm.
Aardingscontactstekker (type F).
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu