Hultafors

Hultafors Kloofbijl

Hultafors
Hultafors Kloofbijl
  € 179,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Preciezer dan de bijl in het bos. Specialist voor zware taken.

  Deze kloofbijl van Hultafors in Zuid-Zweden weet hoe hij hele boomstammen moet splijten en doet graag het zware werk bij het maken van brandhout. De bijlkop is met de hand gesmeed uit Zweeds kwaliteitsstaal. De bolle vorm, een kenmerk van elke kloofbijl, valt op het eerste gezicht op: Er is een hele splijtende wig daarbinnen. De vorm en lengte van het handvat, gemaakt van het beste hickoryhout, zijn op elkaar afgestemd zodat u de swing en de slag optimaal kunt controleren. Dit maakt het kloven van hout echt makkelijker.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202842

   Gemaakt in Zweden. Handgesmede kop van Zweeds kwaliteitsstaal met gehard lemmet, handvat van hickoryhout. Bladlengte 7 cm, totale lengte 75 cm. Gewicht 2 kg. Een chroomgelooide waterbuffelleer lemmetbeschermer is inbegrepen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen