Menu
Lemmen

Huishoudspons cellulose

(2 stuks)
Lemmen
Huishoudspons cellulose
(2 stuks)
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Veelzijdig reinigingsmiddel. Sponzen van cellulose

  Sponzen van cellulose zijn veel vriendelijker voor alles wat ermee gewassen en gereinigd moet worden dan sponzen van synthetische vezels. Wij bieden ze aan in een dubbele verpakking, in een grote, slipvaste versie, zodat ze kunnen worden gebruikt voor alle denkbare ruimtes in het huishouden. Als de sponzen te groot voor je zijn, kun je ze gewoon met een schaar doormidden knippen. De sponzen zijn zeer absorberend en bestand tegen lichte zuren, alkaliën, olie en benzine. Als hoofdbestanddeel van plantencelwanden (ongeveer 50 massaprocent) is cellulose het meest voorkomende biomolecuul. Omdat het puur uit plantaardig materiaal wordt verkregen, mag onze huishoudspons ervan aan het einde van de levensduur van het product op de compost.

  Productinformatie

  Artikel nummer 44087

   Schoonmaakspons van cellulose voor diverse ruimtes in het huishouden. Voor het eerste gebruik wassen in warm water. Na gebruik goed uitspoelen en uitknijpen, niet uitwringen. Wasbaar tot 95 °C. Made in the UK. 3,5 × 14 × 9 cm
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen