Ingo Lomp

Houtverzorging voedselveilig

Ingo Lomp
Houtverzorging voedselveilig
  € 13,90Basisprijs: € 278,00/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Alles in boter. Met natuurlijke houtverzorging.

  Houten keukengerei zoals kooklepels, snijplanken en mesheften worden voortdurend belast door regelmatig gebruik en contact met voedsel. Om de tekenen des tijds een halt toe te roepen, hebben zij daarom een conserveringsmiddel nodig dat geschikt is om zonder aarzeling met levensmiddelen in contact te komen. Wat ligt meer voor de hand dan een houtverzorgingsproduct op basis van voedsel te produceren? Zo gezegd, zo gedaan. De oorspronkelijk exclusief voor de keukenproducten van Konrad Horsch ontwikkelde "woodButter" van lijnolie en bijenwas van Ingo Lomp is natuurlijk geschikt voor de verzorging van alle houten keukengerei. Lijnolie wordt al eeuwenlang niet alleen in de keuken en in de cosmetica gebruikt, maar ook - vooral in Scandinavië - voor de natuurlijke impregnering van houten bouwelementen zoals ramen, deuren en gevels. Vooral koudgeperste, rauwe lijnolie - hier van traditionele Lausitzproductie - dringt bijzonder diep in het hout door, nestelt zich in de poriën en vormt een duurzame binding. Een aandeel van ongeveer 20% bijenwas van imkerskwaliteit zorgt ook voor de pasteuze consistentie van "woodButter", die het aanbrengen vergemakkelijkt en tegelijkertijd het houtoppervlak afdicht en zo het binnendringen van vocht voorkomt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 20156

   Bevat 80% lijnzaadolie en 20% bijenwas. De samenstelling kan enigszins variëren. Bewaar het product op een koele en droge plaats. Gemaakt in Duitsland. 50 g metalen blik.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen