Menu

Houtkloofmachine gietijzer

Houtkloofmachine gietijzer
259,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Scandinavische klassieker.

Dit werktuig, dat verbazend gebruiksvriendelijk en tegelijk zeer efficiënt is, vult de taken van de bijl bij het kloven van boomstammen aan. Het idee en de constructie komen uit Zweden, de gietijzeren onderdelen zijn Deens.

Krachtig. Eenvoudige constructie met een lange levensduur.

Houtblok voor houtblok wordt het te kloven (aanmaak)hout op de treden van de trap gelegd en vervolgens met behulp van het sterke mes moeiteloos gekloofd. Er is nauwelijks kans op verwondingen, omdat het kloofproces te allen tijde onder controle is (in tegenstelling tot bij het gebruik van een bijl).

Productinformatie

Artikel nummer 41268

Zaagt boomstammen tot 40 cm lang. Het staal van het lemmet kan worden bijgeslepen. Gietijzer gegalvaniseerd - en dus weerbestendig. Afgezien van af en toe wat roest, is er nauwelijks roest om je zorgen over te maken. Gemaakt in Zweden, met materialen uit Denemarken. Hoogte 58 cm, breedte 8 cm, diepte 13,5 cm. Gewicht 4.8 kg.
Uitgerust met een stalen vergrendelring om het blad vast te zetten wanneer het niet in gebruik is, die eenvoudig omhoog wordt geduwd om de kloofmachine te gebruiken. Bevestigingsmateriaal voor bevestiging aan de muur is inbegrepen. Levering zonder hout.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

[an error occurred while processing the directive]

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu