Menu

Houtkloofmachine Aanmaakhout kraker

Houtkloofmachine Aanmaakhout kraker
159,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

KINDLING CRACKER splijt hout als een bijl. Het hoeft echter niet op een min of meer gecontroleerde manier door de lucht te worden geleid, maar een bijlvormig blad staat op een stalen driepoot. De te kloven stam wordt op dit blad gelegd en kan met betrekkelijk weinig moeite met een slagwerktuig - een tweede stam of een hamer is hier voldoende - in spaanders van de gewenste grootte worden gekloofd. Het ideaal gevormde gereedschap kan in de tuin of binnenshuis direct bij het fornuis worden gebruikt. Ondanks zijn goede stabiliteit kan de KINDLING CRACKER aan de vloer worden bevestigd met behulp van zijn standring voor een betere operationele veiligheid.

Productinformatie

Artikel nummer 202455

Afmetingen: bovenkant: Ø 19 cm, onderkant: 23 cm, hoogte: 31 cm
Gewicht: 4,5 kg
Materiaal: gietijzer
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

[an error occurred while processing the directive]

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu