Menu

Houten tuinschoen met beschermkap

Zwart
Houten tuinschoen met beschermkap
Zwart
Zwart
€ 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

De arbeider onder de klompen.

Dit Zweedse model combineert de veiligheid van een werkschoen met het comfort van een goed gemaakte klomp. Uitgestanst, wordt het bovendeel van koeienhuid in water gedrenkt en over de laatste getrokken terwijl het nog nat is. Hierdoor kan het gelijkmatiger uitrekken en zo de pasvorm van de schoen bepalen nog voordat het bovenlichaam en het houten lichaam aan elkaar zijn gezet en met spijkers zijn verbonden. In de teenzone is een stalen kap aangebracht om de voeten te beschermen bij het hanteren van spades, schoffels of zware lasten (brandhout, stenen). De gesloten hielzone biedt extra steun.
De body van geschuurd elzenhout is donker gebeitst aan de buitenkant, maar blijft onbehandeld aan de binnenkant om de ademende eigenschappen van het hout te behouden. De gewatteerde wreef draagt ook bij aan het comfort de hele dag door. De massief rubberen zool heeft een sterk, gripvast profiel.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 15394

Gemaakt met een stalen neus en gesloten bij de hiel. Elzenhout, donker gebeitst van buiten, koeienhuid. Extra sterke rubberen zool. Kleur zwart.
Paar gewicht voor maat 40 = 1 kg.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu