Menu
helo Heckelmann

Houten clip groot

helo Heckelmann
Houten clip groot
  € 6,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Groot, sterk, veelzijdig

  Wasknijpers hebben allang kantoren, werkplaatsen en keukens veroverd. Ze bevatten kaarten en foto's, notities, boodschappenlijstjes en meer. In het conventionele formaat bereiken ze echter snel hun grens qua houdbaarheid. Daarom is hier een grote en sterke versie van hout die niet alleen ansichtkaarten, plaatskaarten of menukaarten bevat, maar ook kan worden gebruikt als handdoekhouder, voor tafeldecoratie of kapstok en dergelijke. De clip kan tot 2 cm worden geopend, het hout is onbehandeld en alleen glad geschuurd, zodat het ook goed geverfd, gelakt of gelijmd kan worden, bijvoorbeeld.

  Productinformatie

  Artikel nummer 22950

   Een familiebedrijf in Neder-Franken maakt de clip van lokaal beukenhout en gegalvaniseerde stalen veren. Lengte 15,5 cm, breedte 4 cm, hoogte 2 cm. Gewicht 80 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen