Menu

Houder voor vogelknijpers zonder net

Houder voor vogelknijpers zonder net
  € 13,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Veiligheid op de voederplaats komt op de eerste plaats.

  Daarom raden wij aan om vogelbollen in de tuin op te hangen zonder netten. Zo'n plastic hoes kan snel een struikelgevaar worden als de vogels er met hun snavels of klauwen in verstrikt raken en verwondingen oplopen - met mogelijk fatale gevolgen. Met deze houder van stevig staaldraad kan dat niet gebeuren. Een voorraad van drie vogelbolletjes past erin en blijft beschermd tegen vocht en neerslag onder het tinnen dak. De vogels landen veilig in het frame, kunnen zich ongestoord voeden en vliegen weer weg.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202330

   Gemaakt van gepoedercoat metaal. Het dak is afneembaar. Ø 6,5 cm, hoogte 25cm. Totale hoogte (incl. ophanging) 32 cm. Gewicht 150 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu