Menu

Horlogeketting messing palladium verguld

Horlogeketting messing palladium verguld
21,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

De horlogeketting

Traditioneel wordt elk zakhorloge geleverd met een horlogeketting waarmee het aan het vest wordt bevestigd. Wij bieden u zo'n ketting aan, gemaakt van palladium-geplateerd messing en in de klassieke vorm van een curb-ketting. Het is afkomstig van een traditioneel bedrijf in Idar-Oberstein, dat al sinds 1866 horlogekettingen produceert. Hier wordt het oppervlak met palladium geplateerd en wordt de ketting geassembleerd. De kettingschakels zijn afkomstig van een naburig bedrijf in Idar-Oberstein, terwijl de karabijnhaak en de veerring (een zogenaamde bull ring met een manchet) uit Frankrijk komen.

Productinformatie

Artikel nummer 26141

Lengte 30 cm. Gewicht 35 g. Geleverd zonder zakhorloge.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu