F. Hammann

Horlogekast stierleer

Exclusief
F. Hammann
Horlogekast stierleer
  € 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf begin augustus, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Exclusief

  Soms is een goede zaak de opmaat voor een kleine productserie. In dit geval was het onze weekender van stierenleer die in korte tijd zo populair werd dat Hammann Fine Tailoring nu ook de bijpassende toilettas en deze horlogekoffer speciaal voor ons produceert. Deze horlogekast met cognackleurig stierenleer is alleen verkrijgbaar bij Manufactum.

  Voor liefhebbers van horloges en materialen

  Hammann maakt deze weelderige horlogekast speciaal voor Manufactum van een ongewoon en sterk stierenleer. (In ons assortiment vindt u ook een weekender en twee toilettassen van hetzelfde mooie leer). De beste stierenhuiden van Zuid-Duitse en Oostenrijkse oorsprong worden gebruikt, die in Italië plantaardig gelooid en aniline geverfd worden. De pigmenten dringen diep in het leer door, zodat het natuurlijke oppervlak zichtbaar blijft en zich na verloop van tijd een mooi patina kan vormen. De horlogekast is aan de binnenkant gevoerd met zacht lamsleer en bergt uw horloges voorzichtig en veilig op in de drie compartimenten met lederen banden. Een klein vakje met rits biedt ruimte voor bonnetjes, het gereedschap voor de veerstang of vervangende horlogebandjes.

  Fijnste lederwaren. Van F. Hammann in Offenbach

  De "Fabrik feiner Lederwaren" Franz Hammann in Offenbach, Hessen, een van de Duitse centra van lederwarenproductie, is een van de oudste lederfabrikanten in Duitsland. Al vijf generaties lang produceert het familiebedrijf even verfijnde als duurzame lederwaren en reisaccessoires van hoge kwaliteit, soms nog op oude speciale machines. Hammann heeft een bijzondere ervaring, niet alleen in de fijne kleermakerij, maar vooral in de productie van lederen tassen en koffers met frames en handvatten, waar een nauwkeurige afwerking en hoogwaardige materialen een nog grotere rol spelen dan bij de fijne kleermakerij. Om de kwaliteit van zijn lederen producten te garanderen, produceert en verwerkt Hammann (sinds 1864) in zijn hoofdkantoor uitsluitend volnerfleer van Europese oorsprong. Sloten en beslag zijn gemaakt in Duitsland. Ook hier zit het bijzondere in het detail: ze zijn allemaal uit massief messing en gelegeerd staal gefreesd en met de hand gepolijst. Dit is te zien aan de spiegelgladde oppervlakken die niet konden worden bereikt met "getrommeld gepolijste plaatdelen".

  Productinformatie

  Artikel nummer 203642

   Bovenstuk van rundleer, herkomst Italië, kleur cognac. Voering van lamsvel, herkomst Griekenland, kleur naturel. Beide ledersoorten zijn plantaardig gelooid. Metalen ritsen. Karton verstijvingsmateriaal. Met drie vakken (afmetingen elk ca. B 5 × H 6 × D 1 cm) met leren riemen (L 8,5 × B 1,5 cm). Lengte 17 cm, breedte 12 cm, hoogte 3 cm. Gewicht 165 g. Geleverd zonder horloges.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten