Menu

Hommel Nestkast Graniet Keramiek

Hommel Nestkast Graniet Keramiek
Hommel Nestkast Graniet Keramiek
89,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

De winkel bruist! Op soort afgestemde nesthulp voor hommels

Hommels zijn echte uithoudingskunstenaars. Ze brengen tot 18 uur per dag in de lucht door - en in die tijd gaan ze op weg naar wel 1.000 bloemen. Als bestuivende insecten zijn ze van onschatbare waarde voor onze gewassen. Niet alleen overtreffen ze vaak de prestaties van (honing)bijen. Zij zijn ook al heel vroeg op pad, wanneer het voor vele anderen (ook voor ons mensen) nog veel te koud is. Temperaturen tot -5 °C overdag zijn geen probleem voor deze temperatuurongevoelige zoemers, en in tegenstelling tot hun soortgenoten gaan ze ook bij regenweer de lucht in. Onze nestkast van vorst- en klimaatbestendig, schimmelvrij granietkeramiek wordt bovengronds geplaatst en biedt de hommelkoninginnen, die in het voorjaar uitzwermen op zoek naar nestjes, een optimale nestgelegenheid. Een stabiele bodemplaat beschermt tegen kou en vocht van onderen; de ingesloten nestwol van Kapok natuurvezel, waarin de dieren hun eieren kunnen leggen, zorgt voor extra comfort. Het halfronde bovendeel past goed. En mocht u zich verbazen over de signaalblauw geschilderde deur met het kleine invlieggat: de kleur is met opzet gekozen, want het is bekend dat hommels voor blauw vliegen. Daarom moet u niet zuinig zijn met blauwbloemige, nectarrijke bloemen in uw tuin als u hommels wilt aantrekken.

Garantievoorwaarden van de fabrikant

Productinformatie

Artikel nummer 207956

Gemaakt van Granicium® (granietkeramiek) en vorstbestendig. Ø 27 cm, hoogte 16 cm. Ingang gat Ø 1,6 cm. Gewicht 5,5 kg. Levering incl. nestwol van kapok.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu