Menu
Robert Herder

Hobbymes dubbel bol

Exclusief
Robert Herder
Hobbymes dubbel bol
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Mesheften van gestoomd, fijn gepolijst hout zijn zeldzaam. Mesheften van gestoomd, fijn gepolijst appelbomenhout zijn nog zeldzamer, omdat appelbomenhout, omdat het slechts langzaam droogt, niet tot de typische commerciële houtsoorten behoort. Door zijn hardheid, gewicht en weerstand is het echter zeer gemakkelijk te bewerken. Herder in Solingen vervaardigt deze mesheften met zeldzaamheidswaarde exclusief voor Manufactum: zelfs geolied voor een betere bescherming van het oppervlak.

  Soepel gesplitst. Convex slijpen.

  De specialiteit van dit kartelmes met bolle snede is het snijden van tomaten, paprika's en alle groenten die van binnen zacht zijn, maar aan de buitenkant beschermd worden door een taaie, stevige schil. Met één getekende snede kun je ze moeiteloos doorsnijden zonder het vlees te pletten of af te knellen en zo te verliezen. Bij de convexe snede puilt de schacht naar buiten uit - de eenvoudiger concave snede met een naar binnen bollende schacht is gebruikelijk bij de meeste kartelmessen. Het mes is afkomstig van de Windmühlenmesser-Manufactur Herder in Solingen. Het lemmet is aan beide zijden geslepen en gemaakt van roestvrij staal. De handvatten zijn speciaal voor Manufactum gemaakt van gestoomd, fijn en glad gepolijst appelhout.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15961

   Lemmet chroom molybdeen vanadium staal (roestvrij), met bolle kartelrand aan beide zijden. Handgrepen gemaakt van gestoomd appelboomhout. Lemmetlengte 12,5 cm, totale lengte 25 cm. Gewicht 50 g. Dit mes is ook geschikt voor linkshandigen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten