Menu

Herentrui met ronde hals

Donkerblauw
Exclusief
Herentrui met ronde hals
Donkerblauw
  Donkerblauw
  € 169,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Merino wol. Zacht en machinewasbaar

  Seldom staat voor uitstekend vakmanschap en de selectie van de beste wolkwaliteiten. Ze slaan steeds nieuwe wegen in, bijvoorbeeld bij de keuze van deze merinowol, die afkomstig is van gecertificeerde biologische veeteelt en verwerkt wordt tot veerkrachtige garens voor Seldom. De trui met ronde hals, gebreid met een gladde rechtse vorm, is gemaakt in een rechte lijn met goed passende buisvormige zomen aan de mouwen en de romp. Het komt uit een breierij in Hongarije die gespecialiseerd is in fijne breisels en wordt daar gemaakt volgens de specificaties van Seldom. Dankzij een speciaal chloorvrij procedé heeft de trui slechts een geringe neiging tot pilling en kan daarom zelfs in de machine worden gewassen.

  Seldom. Breigoed van de hoogste kwaliteit

  De hemden, truien, vesten, sjaals en mutsen van het Westerwaldse breigoedlabel Seldom zijn stuk voor stuk favoriet. Dat komt vooral omdat ze onafhankelijk van kortstondige modetrends worden ontwikkeld en volgens de hoogste kwaliteitsnormen worden geproduceerd. Geselecteerde garens en technische innovatie en precisie vormen de basis voor het succes van Seldom - en natuurlijk de inzet van de hooggekwalificeerde medewerkers.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 66853

   100% scheerwol. Gemaakt in Hongarije. Ruglengte in maat L = 71 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten