Menu

Herensweater Donegal

Oranje
Herensweater Donegal
Oranje
259,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ierse spinning ambacht. Donegal Garen

Voor het beroemde Ierse Donegal Yarn worden wolvezels in maximaal zes verschillende kleuren met de hand gesponnen om een garen met één basistint te vormen; vezels in maximaal acht extra tinten worden er vervolgens stevig in verwerkt - zo ontstaan de typische kleurvlekken van het echte Donegal Yarn. De breierij Inis Meáin gebruikt zo'n Donegal garen van de zachte wol van merinosschapen om deze klassiek gesneden trui met ronde hals en 1/1 geribde boorden aan de kraag en zoom te vervaardigen. De trui is "fully fashioned", d.w.z. in vorm gebreid en voorgewassen.

Knitwear traditie. Inis Meáin

De Aran-eilanden, gelegen voor de kust van Galway Bay aan de westkust van Ierland, zijn in de wereld vooral bekend om de breikunsten van hun inwoners. Inis Meáin (uitgesproken als Inisch Maan), het middelste van de drie eilanden, herbergt - naast minder dan 200 inwoners - een gelijknamige breifabriek, die er al sinds de oprichting in de jaren zestig door de toegewijde Dubliner Tarlach de Blacam breigoed met een lokaal karakter en van eerste kwaliteit produceert - overeenkomstig het motto van het bedrijf: "Go maire tú is go gcaithe tú é." ("Moge je lang leven om het te dragen").

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 69673

100% scheerwol. Gemaakt in Ierland. Ruglengte in maat L = 65 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu