Heschung

Herenschoen suède

Donkerbruin
Heschung
Herenschoen suède
Donkerbruin
  Donkerbruin
  € 499,00
  € 349,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Van sport tot het dagelijks leven. De Chukka

  De allereerste chukkalaars kan niet in detail worden gereconstrueerd, maar het is zeker dat dit type enkelhoge schoen is gemaakt van suèdeleer, waarbij de veters door twee paar oogjes lopen en een kenmerkende crêpezool als buitenzool dient. Zeker is ook dat de Chukka comfortabel is: de schoen werd eerst gedragen door polospelers tijdens de pauzes tussen de spelonderdelen (de "chukka's") om hun voeten te ontspannen, voordat hij zijn weg vond naar de dagelijkse garderobe. Heschung maakt de Chukka dicht bij dit voorbeeld. Het bovenleer is koe-suède, de voering is kalfsleer. De veters zijn geregen door metalen oogjes die van buitenaf niet zichtbaar zijn.

  Eersteklas schoenen uit Frankrijk. Chaussures Heschung

  Opgericht in 1934 in de Elzas door Eugène Heschung, zijn de ateliers vanaf het begin gespecialiseerd in schoenen voor wandelen en jagen. Comfort, weerbestendigheid en duurzaamheid zijn de kenmerken van alle Heschung schoenen. De hoogwaardige afwerking van de echte dubbele stiksels is gemeenschappelijk voor alle modellen: het boordsel wordt naar buiten gevouwen voordat de buitenzool eraan wordt vastgemaakt. Het blijft zichtbaar op de uitstekende zool en bepaalt het uiterlijk van de schoen. De voering is van gemengd (chroom en plantaardig) gelooid kalfsleer.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 34727

   Bovenmateriaal Koeiensuède (dikte 1,6-1,8 mm), chroomgelooid. Voering kalfsleer, gemengd (chroom en plantaardig) gelooid. Zwarte crêpezool (rubber met latex). Gemaakt in Frankrijk.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen