Menu

Herenpet EtaProof®.

Navy
Exclusief
Herenpet EtaProof®.
Navy
  Navy
  € 94,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Baseball cap. Gemaakt van EtaProof®

  EtaProof® is het matig met was geïmpregneerde katoenen doek van de Zurichse weverij Stotz. Het is zo dicht geweven dat de vezels bij contact met vocht opzwellen en waterdruppels op het oppervlak parelen volgens het beschermingsprincipe van parapluzijde. Mayser gebruikt het om dit hoofddeksel te maken in de stijl van een honkbalpet. Het vizier is uit één stuk, de kroon bestaat uit zes stoffen driehoeken.

  Mayser Hoeden

  Toen Leonhard Mayser in 1800 zijn "Hutmacherey" in Ulm opende, kon hij nauwelijks vermoeden dat Mayser-hoeden ooit een wereldmerk zouden worden, met een jaarlijkse productie van 3,5 miljoen hoeden in het recordjaar 1963 (dat vandaag de dag nog steeds niet wordt overtroffen). Vandaag de dag liggen de productiecijfers veel lager, maar Mayser, dat zijn hoeden in 44 landen verkoopt, mag zich nog steeds een wereldmerk noemen. Maar het geheim van het succes van het bedrijf uit Lindenberg in de Allgäu, het vroegere "kleine Parijs" van de hoedenmode, is al meer dan twee eeuwen hetzelfde gebleven: Kwaliteit. Terwijl ontwerp, inkoop en verkoop nog steeds in de Allgäu gevestigd zijn, werd de productie in 2002 naar Slowakije verplaatst. Mayser bouwde er zijn eigen fabriek en kwalificeert er ook zijn eigen personeel.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 200843

   100% katoen (EtaProof®). Voering 100% katoen. Zweetband 100% polyester. Gemaakt in Slowakije. Schilddiepte voor maat 57 = 7,5 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten
   Menu