Menu

Herenparka EtaProof®.

Olive
Herenparka EtaProof®.
Olive
€ 549,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontdek een reeks goede producten die exclusief door Manufactum zijn ontworpen en speciaal voor ons volgens onze specificaties zijn gemaakt - u vindt deze producten exclusief op Manufactum.

Parka en overjas tegelijk

Onze ruim gesneden, ongevoerde parka van EtaProof® kan ook als overjas worden gedragen. Het schouderstuk is gedubbeld en over de ritssluiting is een paneel met knopen aangebracht.

Regenbestendig doek. EtaProof®

EtaProof® is het veelgeprezen Zwitserse katoenen doek dat door de Zürichse weverij Stotz is ontwikkeld. De zeer goed ademende stof wordt onder meer gewaardeerd door buitensporters en poolreizigers. Het is gebaseerd op het beschermingsprincipe van parapluzijde en houdt u droog als de regen niet met bakken uit de hemel komt: de met matige was geïmpregneerde stof is zo dicht geweven dat de vezels opzwellen bij contact met vocht en waterdruppels zich op het oppervlak afzetten.

Algemene productinformatie

Afmetingen tabel

Productinformatie

Artikel nummer 66808

100% katoen (EtaProof®). Impregnatie op wasbasis. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong. Knopen en koordstoppers van echte hoorn. Klepzakken, mouwzoom met elastiek in tunnelkoord, binnenkoord verstelbaar in taille met knopen. Riri metalen ritsen, metalen gesp op de kap. Gemaakt in Polen. Ruglengte in maat L (52) = 110 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu