Menu

Herenlaars met vetersluiting

Medium bruin
Exclusief
Herenlaars met vetersluiting
Medium bruin
Medium bruin
339,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

Ontdek een reeks goede producten die u misschien al op een soortgelijke manier kent - maar die u alleen bij ons kunt krijgen in deze speciale uitvoering die aan onze eisen voldoet.

Zacht leer, bewezen vorm

Qua vorm staat deze schoen heel dicht bij de chukka boot, die comfortabele schoenklassieker die eerst door polospelers werd gedragen tijdens de pauzes tussen de spelonderdelen (de "chukka's") om hun voeten te ontspannen voordat hij zijn weg vond naar de garderobe van alledag. Moma maakt hem echter niet van ruw maar van glad leer. Meer precies: gemaakt van zacht, opvallend gestructureerd kalfsleder, wat de schoen een uitgesproken "used look" geeft in combinatie met de stevige lederen zool die ruw is aan de zijkanten. De buitenzool en de hiel zijn bekleed met rubber, wat de schoen weerbestendig maakt en dus praktisch voor dagelijks gebruik. De veters lopen door drie paar oogjes.

Moma Schoenen

Gigio en Daniele Gironacci in de regio Marche in Midden-Italië besloten in 1992 dat zij niet langer alleen maar schoenen wilden maken. Integendeel, zij bouwden hun schoenmakerij uit tot een soort laboratorium voor hun beroep. Sindsdien komen daar ambachtslieden en kunstenaars, arbeiders en ontwerpers samen om het schoenmakersambacht verder te ontwikkelen in een creatieve uitwisseling, want de Gironaccis zijn ervan overtuigd dat alleen goed gemaakt niet perfect is.

Tussen haakjes, het acroniem Moma staat voor "Midnight over my action" - wat terloops vertaald kan worden als "slaap er een nachtje over". Dit leidende principe van artistieke creativiteit en tegelijk doordacht vakmanschap loopt als een rode draad door het werk van de Gironaccis, die het nog steeds zelf doen. En dat zie je terug in de schoenen van Moma - het is schoeisel met karakter.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 202528

Bovenstuk van kalfsleer (dikte 1,5-2 mm), plantaardig gelooid. Kalfslederen voering. Leren binnenzool en tussenzool. Buitenzool van rubber en leer. Gemaakt in Italië.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu