Menu

Herenlaars met vetersluiting

Zwart
Herenlaars met vetersluiting
Zwart
Zwart
369,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Met zool gemaakt van oude autobanden

Over-enkel schoen gemaakt van zacht leer bovendeel. De vetersluiting loopt door zeven paar gaten. Een bijzonder kenmerk van de volledig met leer gevoerde schoen is de gripvaste rubberen buitenzool: deze is gemaakt van oude autobanden.

Moma Schoenen

Gigio en Daniele Gironacci in de regio Marche in Midden-Italië besloten in 1992 dat zij niet langer alleen maar schoenen wilden maken. Integendeel, zij bouwden hun schoenmakerij uit tot een soort laboratorium voor hun beroep. Sindsdien komen daar ambachtslieden en kunstenaars, arbeiders en ontwerpers samen om het schoenmakersambacht verder te ontwikkelen in een creatieve uitwisseling, want de Gironaccis zijn ervan overtuigd dat alleen goed gemaakt niet perfect is.

Tussen haakjes, het acroniem Moma staat voor "Midnight over my action" - wat terloops vertaald kan worden als "slaap er een nachtje over". Dit leidende principe van artistieke creativiteit en tegelijk doordacht vakmanschap loopt als een rode draad door het werk van de Gironaccis, die het nog steeds zelf doen. En dat zie je terug in de schoenen van Moma - het is schoeisel met karakter.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 12578

Kalfsleren bovendeel (dikte 2 mm), plantaardig gelooid. Kalfslederen voering. Kalfsleer en rubberen zool. Gemaakt in Italië.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu