Menu

Herenjas Twisted Double Pilot

Zwart
Herenjas Twisted Double Pilot Zwart
Herenjas Twisted Double Pilot
Zwart
Zwart
369,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Geleend van de werkende wereld

Twisted double pilot wordt geweven met ongewoon sterke kettingdraden en een hoge dichtheid van inslagdraden. Het heeft een glad, licht glanzend oppervlak en is bijna onverwoestbaar - daarom werd er in het verleden bijna alleen werk- en beschermende kleding van gemaakt. Deze jas van Hannes Roether staat in dezelfde traditie en heeft dezelfde uitstraling als een werkjas. Het heeft een lichte "gebruikte look". De figuurnaden aan de voorkant geven het jasje vorm, terwijl een opvallende splitnaad in het midden het jasje aan de achterkant afslankt en het optisch verlengt. Twee splitjes op de rug verhogen het draagcomfort. Drie insteekvakken bieden ruimte voor kleine voorwerpen voor dagelijks gebruik.

Hannes Roether. Nonchalant, niet achteloos

De in München gevestigde Hannes Roether heeft met zijn collecties altijd twee aspecten voor ogen. Ten eerste, het voor de hand liggende: Roether richt zich op eenvoudige ontwerpen die een stijl zonder franje uitstralen die beperkt blijft tot het essentiële. Vaak zijn het stukken traditionele werkkleding die hij aanpast en herinterpreteert voor het heden. Dit leidt logischerwijze tot het tweede aspect, het materiaal. Roether vertrouwt op natuurlijke materialen. Alles bij elkaar resulteert dit in een tijdloze dagelijkse garderobe die gericht is op functionaliteit en duurzaamheid, die casual maar nooit nonchalant is.

Bericht:

Het kledingstuk kan afgeven op lichtgekleurde materialen zoals andere kledingstukken, meubels en bekledingsstoffen.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 200651

100% katoen. Gedeeltelijke voering 100% katoen. Plastic knopen. Gemaakt in Turkije. Ruglengte in maat L = 73 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu