Hack Lederware

Herenjas van Paardenleer Pull-up

Zwartbruin
Hack Lederware
Herenjas van Paardenleer Pull-up
Zwartbruin
  Zwartbruin
  € 1.250,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Black Beauty

  Met de tijd en het gebruik wordt deze jas van karaktervolle, met vet besmeurde paardenhuid steeds mooier. Het is paardenleer, d.w.z. afkomstig van de borststreek van de dieren. Hack gebruikt alleen aniline geverfde goederen, waarbij natuurlijke sporen van het paardenleven, zoals insectenbeten of doornscheuren, in het leer zichtbaar blijven. De rompvoering is gemaakt van lichte maar warme walvislodden uit de Mehler lakenfabriek in Tirschenreuth, en de viscose mouwvoering vergemakkelijkt het aan- en uittrekken van de jas. De metalen rits, die met een windbestendig lederen paneel is bekleed, kan tot aan de nekring worden gesloten. De heuplange leren jas is voorzien van twee zijzakken en twee binnenzakken die in de lederen bekleding zijn gezet - de kleinere is verticaal in de voorkant gezet op borsthoogte, terwijl de ruimere iets lager en horizontaal is gezet.

  Hack. Lederwaren met karakter

  Achter Hack Lederware staat Christoph Hack, oprichter en fijn lederbewerker met een eigen atelier in Keulen. Hij werkt al tientallen jaren met een grote verscheidenheid aan leersoorten, waardoor hij een schat aan ervaring heeft opgedaan die doorwerkt in het ontwerp van de kledingstukken. Hack verwerkt bijvoorbeeld alleen leer met natuurlijke oppervlakken uit Duitsland, Italië en Scandinavië tot slijtvaste, functionele kleding en eenvoudige accessoires. De modellen van koeienhuid, paardenhuid en hertenhuid documenteren sporen van het leven van een dier, zoals insectenbeten of doornscheuren. Hun patina, dat zich ontwikkelt door beweging en veelvuldig dragen, is uitdrukkelijk gewenst omdat het bewijst dat het lederen kledingstuk met eer mag verouderen. Juist dit natuurlijke verouderingsproces geeft Hack jacks hun unieke "gezicht". Ze worden samengesteld in het hoofdkantoor van Hack in Keulen en in een Pools partnerbedrijf.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 19149

   Paardenleer (dikte 1 mm), chroom gelooid. Lichaamsvoering 100% wol, mouwvoering 100% viscose. Metalen ritsen. Gemaakt in Polen. Ruglengte in maat 52 = 75 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Vlak drogen in de schaduw
   text
   Niet strijken
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen