Menu
Eska

Herenhandschoen Paardenleer

Zwart
Exclusief
Eska
Herenhandschoen Paardenleer
Zwart
  Zwart
  € 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Extreem zeldzaam als een handschoen. Paardenleer

  Paardenleer is erg duur als handschoenleer, hoort men bij Eska in Wels. Het wordt zelden gebruikt voor lederwaren omdat slechts ongeveer 15 van de 100 huiden geschikt zijn voor de productie van handschoenen. Wij lieten onze handschoen versterken met appliqués: precies gesneden uit dezelfde zwarte paardenhuid en strak op de handpalm genaaid ter hoogte van de bal en de wijsvinger. Dit verhoogt niet alleen de bruikbaarheid van de handschoen, maar ook de levensduur ervan - een erfstuk zoals in het boek staat.

  Vierde generatie handschoenmaker. Eska lederen handschoenenfabriek

  In 1912 werd in Karlsbad, Bohemen, het familiebedrijf Eska opgericht, toen bekend als Eska & Dutka, dat nu gevestigd is in Wels, Oostenrijk. Nu in de vierde generatie produceert het bedrijf niet alleen eersteklas, robuuste lederwaren voor professioneel gebruik, maar ook fijne handschoenen voor dagelijks gebruik - in uitzonderlijke kwaliteit. Het leer voor elk model wordt nauwkeurig gesneden en vakkundig genaaid tot een handschoen met de beste pasvorm.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 21307

   Paardenleer, chroom gelooid en doorgeverfd. Voering 100% scheerwol. Metalen drukknoop. Gemaakt in Oostenrijk.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten