Menu

Herenhandschoen Geitenleer

Bruin
Herenhandschoen Geitenleer
Bruin
Bruin
169,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Geitenleer en kasjmier

Verwarmende vingerhandschoen aan de buitenkant genaaid van opengewerkt geitenleder suède geverfd met blauw hout. Binnenin zorgt een zachte voering van kasjmier voor warme handen op koude dagen en een comfortabel gevoel.

Ambacht en ervaring. Handschoenen van Thomas Riemer

Kwaliteitsvakmanschap is de hoogste prioriteit bij Thomas Riemer, kortweg TR. De handschoenen van het Oostenrijkse bedrijf worden in Wenen ontworpen en in een Hongaars handwerkatelier genaaid door een twintigtal handschoenmakers, van wie sommigen 40 jaar ervaring hebben - met behulp van oude speciale machines en gereedschappen. Het verwerkte leder is afkomstig van looierijen in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Finland en Frankrijk. Voor elk paar handschoenen worden ze in water geweekt, over de rand van de tafel gespannen en ten slotte op maat gesneden. De ervaring en het gevoel van de kleermaker zijn doorslaggevend voor de pasvorm en het uiterlijk van de latere handschoen. De naaisters naaien dan de geknipte delen aan elkaar uit de vrije hand en zonder voorafgaande tekening of steekmarkering - een activiteit die de grootste precisie vereist. Zelfs een ervaren naaister kan maximaal drie paar van dergelijke handgenaaide handschoenen per dag maken. U merkt het verschil wanneer u ze draagt: een TR handschoen rekt alleen in de breedte uit, maar niet in de lengte, en past zich zachtjes aan de vorm van de hand van de drager aan.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 11093

Geitenleer (dikte 0,5-0,6 mm), plantaardig gelooid. Voering kasjmier. Gemaakt in Hongarije.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu