Menu

Heren werkbroek gestreept

Blauw-Wit
Heren werkbroek gestreept Blauw-Wit
Exclusief
Heren werkbroek gestreept
Blauw-Wit
Blauw-Wit
279,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Exclusief

Ontdek een reeks goede producten die u misschien al op een soortgelijke manier kent - maar die u alleen bij ons kunt krijgen in deze speciale uitvoering die aan onze eisen voldoet.

Opvallend. Stoere werkbroek

De kenmerkende en contrasterende visgraatstof voor deze broek is afkomstig van een Japanse weverij op Blaumann. Ook de snit is in overeenstemming met het robuuste materiaal: hij is gemodelleerd naar de klassieke werkbroek in 5-pocketsstijl met een extra hamerlus. De broek wordt gesloten door middel van een knoopsluiting en een knoop, en hij is voorzien van riemlussen en bretelknopen.

Blaumann. Jeans and Co uit Baden-Württemberg

Künzelsau in Hohenlohe was ooit een jeansbolwerk tot een belangrijke speler in de industrie er de productie stopzette. Vier vrienden, Christian Hampel, Guido Wetzels, Peter Bättig en Gerd Walz, hebben deze traditie weer opgepakt. In 2013 richtten ze de jeansfabrikant Blaumann op, met als doel geen kortstondige trends na te jagen maar duurzame goederen te produceren. Wat begon met broeken is sindsdien uitgebreid met overhemden en vesten - en denim heeft gezelschap gekregen van materiaalklassiekers als corduroy.

Compromissen over materialen zijn echter nog steeds niet aan de orde op Blaumann. De stoffen - echte Japanse denim en corduroy uit een speciale Duitse weverij - voldoen aan de hoogste normen. Ingrediënten zoals garens, knopen en lederen etiketten komen ook uit Duitsland. Het vakmanschap is ook onberispelijk. Zo ontstaan karaktervolle kledingstukken, die door dagelijkse beweging, slijtage en scheuren uitgroeien tot een zeer persoonlijke metgezel.

Bericht:

Het kledingstuk kan afgeven op lichtgekleurde materialen zoals andere kledingstukken, meubels en bekledingsstoffen.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 207185

100% katoen. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: Leren patch. Metalen knopen en klinknagels. Gemaakt in Duitsland. Binnenbeenlengte zonder omslag bij lengte 32 = 88 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu