Menu
Blaumann

Heren werkbroek gestreept

Blauw-Wit
Exclusief
Blaumann
Heren werkbroek gestreept
Blauw-Wit
  Blauw-Wit
  € 279,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Opvallend. Stoere werkbroek

  Blaumann betrekt de kenmerkende en contrasterende visgraatstof voor deze broek van een Japanse weverij. Ook de snit is in overeenstemming met het robuuste materiaal: hij is gemodelleerd naar een klassieke werkbroek in 5-pocketstijl met een extra hamerlus. De broek wordt gesloten door middel van een knoopsluiting en knoop, en is voorzien van riemlussen en bretelknopen.

  Blaumann. Jeans en Co uit Baden-Württemberg

  Künzelsau in Hohenlohe was ooit een jeansbolwerk totdat een belangrijke speler in de industrie er de productie staakte. Vier vrienden, Christian Hampel, Guido Wetzels, Peter Bättig en Gerd Walz, hebben deze traditie weer opgepakt. In 2013 richtten zij de jeansfabrikant Blaumann op, met als doel niet achter kortstondige trends aan te lopen maar duurzame goederen te produceren. Wat begon met broeken is sindsdien uitgebreid met overhemden en vesten - en denim heeft gezelschap gekregen van materiaalklassiekers als corduroy.

  Compromissen over materialen zijn bij Blaumann echter nog steeds niet aan de orde. De stoffen - echte Japanse denim en corduroy uit een speciale Duitse weverij - voldoen aan de hoogste normen. Ingrediënten zoals garens, knopen en lederen etiketten komen ook uit Duitsland. De afwerking is ook onberispelijk. Zo ontstaan karaktervolle kledingstukken die door dagelijkse beweging, slijtage en scheuren uitgroeien tot een zeer persoonlijke metgezel.

  Bericht:

  Het kledingstuk kan afgeven op lichtgekleurde materialen zoals andere kledingstukken, meubels en meubelstoffen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 207185

   100% katoen. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: Leren patch. Metalen knopen en klinknagels. Gemaakt in Duitsland. Binnenbeenlengte zonder omslag bij lengte 32 = 88 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten