Menu
Hannes Roether

Heren veterschoen

Zwart
Hannes Roether
Heren veterschoen
Zwart
  Zwart
  € 599,00
  € 329,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Stof van het werk. Voor schoenen

  Twisted double pilot wordt geweven met ongewoon sterke kettinggarens en een hoge dichtheid van inslaggarens. Het heeft een glad, licht glanzend oppervlak en is bijna onverwoestbaar - daarom werd er vroeger bijna alleen werk- en beschermende kleding van gemaakt. Deze eigenschappen maken het ook voorbestemd als bovenmateriaal voor schoenen. Hannes Roether gebruikt het om de bovenkant van deze halve laars te maken. De voorkant van de laars is van leer, dat bij de neus glad is gepolijst voor een opvallend visueel contrast. Van binnen is de veterboot gevoerd met zacht leer.

  Hannes Roether. Ongedwongen, niet achteloos

  Hannes Roether uit München heeft met zijn collecties altijd twee aspecten voor ogen. Ten eerste, het voor de hand liggende: Roether vertrouwt op rechttoe rechtaan ontwerpen die een stijl zonder franje uitstralen, beperkt tot het essentiële. Vaak zijn het stukken traditionele werkkleding die hij aanpast en herinterpreteert voor het heden. Dit leidt logischerwijs tot het tweede aspect, het materiaal. Roether vertrouwt op natuurlijke materialen. Al met al resulteert dit in een tijdloze dagelijkse garderobe die gericht is op functionaliteit en duurzaamheid, die casual maar nooit achteloos is.

  Bericht:

  Bovenwerk en buitenzool kunnen schuren.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 205463

   Bovenmateriaal Runderhuid (1,2-1,4 mm), plantaardig gelooid en katoen (bovenzijde). Voering en binnenzool van koeienhuid, plantaardig gelooid. Leren buitenzool met rubberen patch. Katoenen veters. Gemaakt in Portugal.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen