Menu
Hack Lederware

Heren vest paardenleer

Auburn
Hack Lederware
Heren vest paardenleer
Auburn
  Auburn
  € 699,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Gewaxte paardenhuid en verwarmende wollen voering

  Een lustig gewaxte paardenhuid uit Italië combineert Hack met een verwarmende geruite wollen voering van Mallalieus of Delph in Engeland in dit kraagloze vest. Knikken, uitrekken, schuren en soortgelijke spanningen laten snel zichtbare gebruikssporen achter in het leer, wat resulteert in een mooi patina. Dit effect is opzettelijk. Vier insteekzakken, waarvan twee met kleppen, en een binnenzak met rits houden kleine voorwerpen voor dagelijks gebruik.

  Hack. Lederwaren met karakter

  Achter Hack Lederware staat Christoph Hack, oprichter en fijn lederbewerker met een eigen atelier in Keulen. Hij werkt al tientallen jaren met een grote verscheidenheid aan leersoorten, waardoor hij een schat aan ervaring heeft opgedaan die doorwerkt in het ontwerp van de kledingstukken. Hack verwerkt bijvoorbeeld alleen leer met natuurlijke oppervlakken uit Duitsland, Italië en Scandinavië tot slijtvaste, functionele kleding en eenvoudige accessoires. De modellen van koeienhuid, paardenhuid en hertenhuid documenteren sporen van het leven van een dier, zoals insectenbeten of doornscheuren. Hun patina, dat zich ontwikkelt door beweging en veelvuldig dragen, is uitdrukkelijk gewenst omdat het bewijst dat het lederen kledingstuk met eer mag verouderen. Juist dit natuurlijke verouderingsproces geeft Hack jacks hun unieke "gezicht". Ze worden samengesteld in het hoofdkantoor van Hack in Keulen en in een Pools partnerbedrijf.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 200687

   Paardenleer (dikte 1 mm), chroom gelooid. Geruite voering van 100% wol. Echte hoornknoppen. Gemaakt in Polen. Ruglengte in maat 52 = 64,5 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Vlak drogen in de schaduw
   text
   Niet strijken
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen