Menu
Seldom

Heren-trui geplateerd

Blauw-melange
Seldom
Heren-trui geplateerd
Blauw-melange
  € 199,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Summery Blend: Linnen en Katoen

  Seldom maakt deze zomerse, lichtgewicht trui van garens die bijna gelijke delen linnen en katoen bevatten, waardoor het de ideale zomerse metgezel is. Het is "naadloos", wat betekent dat het volledig naadloos is, waardoor het omkeerbaar is. Op Seldom worden dergelijke jumpers "2 faces" genoemd. Het is ook gebreid met behulp van de plating techniek. Hierbij wordt gewerkt met twee verschillende kleuren garen, waarbij de ene kleur rechts en de andere kleur links overheerst. De tweede kleur wordt nooit volledig bedekt, zodat aan beide zijden een gemêleerde toon ontstaat. De afwerkingen op de mouwen, hals en romp zijn met de goede kanten op elkaar gebreid

  Seldom. Breigoed van de hoogste kwaliteit

  De hemden, truien, vesten, sjaals en mutsen van het Westerwaldse breigoedlabel Seldom zijn stuk voor stuk favoriet. Dat komt vooral omdat ze onafhankelijk van kortstondige modetrends worden ontwikkeld en volgens de hoogste kwaliteitsnormen worden geproduceerd. Geselecteerde garens en technische innovatie en precisie vormen de basis voor het succes van Seldom - en natuurlijk de inzet van de hooggekwalificeerde medewerkers.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 209763

   54% linnen, 46% katoen. Gemaakt in Duitsland. Ruglengte in maat L = 71 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen