Hannes Roether

Heren Shoe Twist Double Pilot

Zwart
Hannes Roether
Heren Shoe Twist Double Pilot
Zwart
  Zwart
  € 329,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Sportieve lage schoen. Gemaakt van gedraaide dubbele piloot

  Hannes Roether heeft in samenwerking met het Deense schoenenlabel "the last conspiracy" deze sportieve lage schoen gemaakt. Het bovenmateriaal is een sterke gedraaide dubbele loods van zuiver katoen, die ter hoogte van de neus en de hiel een glanzende afwerking heeft gekregen, waardoor de schoen een "used look" krijgt. De bijna profielloze rubberen zool gaat direct over in een omlopende hoge rubberen rand die de schoen tijdens het dragen beschermt.

  Hannes Roether. Ongedwongen, niet achteloos

  Hannes Roether uit München heeft met zijn collecties altijd twee aspecten voor ogen. Ten eerste, het voor de hand liggende: Roether vertrouwt op rechttoe rechtaan ontwerpen die een stijl zonder franje uitstralen, beperkt tot het essentiële. Vaak zijn het stukken traditionele werkkleding die hij aanpast en herinterpreteert voor het heden. Dit leidt logischerwijs tot het tweede aspect, het materiaal. Roether vertrouwt op natuurlijke materialen. Al met al resulteert dit in een tijdloze dagelijkse garderobe die gericht is op functionaliteit en duurzaamheid, die casual maar nooit achteloos is.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 22591

   Bovenmateriaal gedraaid dubbel piloot (100% katoen). Paardenhuid neus. Voering koeienhuid. Rubberen buitenzool. Uitneembare binnenzool. Gemaakt in Portugal.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen