Zeha

Heren lage schoen koeienhuid

Zwart
Zeha
Heren lage schoen koeienhuid
Zwart
  Zwart
  € 269,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Leren lage schoen

  Zeha weet niet alleen hoe je sportschoenen moet maken, zoals deze lage schoen in een derby-snit bewijst. Opvallend zijn de omgeslagen kwartieren, die aan de basis van het voorblad met handsteken zijn vastgezet. Het zachte bovenleer van deze schoen van Portugese makelij voelt aangenaam slank aan.

  Jong schoenenmerk met geschiedenis. Zeha Berlijn

  Zeha is meer dan honderd jaar oud en tegelijkertijd jong. Genoemd naar de initialen van de oprichter Carl Häßner, groeide het bedrijf in de jaren twintig uit tot het favoriete schoenenmerk van de Berlijnse bohémiens. In de dagen van de DDR was het bedrijf, dat handelde onder de naam "VEB Spezialsportschuh Hohenleuben", vooral bekend om zijn handgemaakte sportschoenen en werd het zelfs de outfitter voor het Olympische team van de DDR - de Zeha-sportschoenen, handgemaakt van goede materialen, konden volledig concurreren met hun westerse tegenhangers.

  Na de hereniging moest het bedrijf faillissement aanvragen - het Zeha-hoofdstuk leek voorbij. Maar toen Alexander Barré uit Berlijn bij een vriend thuis oude Zeha-schoenen tegenkwam, besloot hij het merk in 2002 nieuw leven in te blazen, aanvankelijk door de zeldzame overgebleven voorraad te verkopen. Bovendien stelde hij de merkrechten veilig en begon hij in 2003 opnieuw met de productie op basis van oude modellen, catalogi, coupes en schoenen. Tegenwoordig vervaardigt hij in Portugal zorgvuldig vervaardigde sportschoenen, lage schoenen en enkelhoge schoenen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 89993

   Bovenmateriaal koeienhuid, plantaardig gelooid en gewaxt. Kalfslederen voering, chroom gelooid. Met kalfsleer beklede binnenzool. Leren tussenzool. Geribbelde rubberen buitenzool en leren opgebouwde hiel met rubberen patch. Gemaakt in Portugal.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen