Menu
Merz b. Schwanen

Heren joggingbroek

Denim
Merz b. Schwanen
Heren joggingbroek
Denim
  Denim
  € 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf begin augustus, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Joggpant. Gemaakt van biologisch katoen

  Klassieke joggingbroek met elastische tailleband en contrasterende band in het trekkoord. De broek heeft twee steekzakken en een achterzak. Een stoffen inzetstuk in het kruis verhoogt het draagcomfort. Merz b. Schwanen vervaardigt de broek van gecertificeerd biologisch katoen.

  Merz b. Schwanen. Herleefde traditie

  Sinds 1911 bestond de tricotfabriek Merz b. Schwanen in de Zwabische Alb, die ooit een traditioneel textielgebied was. Meer recentelijk heeft Peter Plotnicki uit Berlijn de traditie van het bedrijf nieuw leven ingeblazen. Hij laat er nu weer overhemden, sportbroeken en breigoed maken - vaak op originele cirkelbreimachines uit de jaren 1920 tot 1960. Die draaien heel langzaam, waardoor de hoge dichtheid, de karakteristieke structuur, het pittige gevoel en het vormbehoud van de producten überhaupt mogelijk zijn. Een klein maar opmerkelijk detail: de etiketten met de originele bedrijfsbelettering Merz b. Schwanen zijn gemaakt op een oud jacquardweefgetouw.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 205751

   100% katoen. Elastische tailleband met trekkoord. Gemaakt in Portugal.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen