Menu

Heren joggingbroek

Denim
Heren joggingbroek Denim
Heren joggingbroek
Denim
Denim
119,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Joggpant. Gemaakt van biologisch katoen

Klassieke joggingbroek met elastische tailleband en contrasterende bindband in het koord. De broek heeft twee steekzakken en een achterzak. Een stoffen inzet in het kruis verhoogt het draagcomfort. Merz b. Schwanen vervaardigt de broek van gecertificeerd biologisch katoen.

Merz b. Schwanen. Herleefde traditie

Sinds 1911 bestond de tricotfabriek Merz b. Schwanen in de Zwabische Alb, die ooit een traditionele textielstreek was. Meer recentelijk heeft Peter Plotnicki uit Berlijn de traditie van het bedrijf nieuw leven ingeblazen. Hij laat er nu weer overhemden, sportbroeken en breigoed maken - vaak op originele cirkelbreimachines uit de jaren 1920 tot 1960. Die draaien heel langzaam, wat de hoge dichtheid, de karakteristieke structuur, het pittige gevoel en de vormvastheid van de producten in de eerste plaats mogelijk maakt. Een klein maar opmerkelijk detail: de etiketten met de originele bedrijfsbelettering Merz b. Schwanen zijn gemaakt op een oud jacquardweefgetouw voor linten.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 205751

100% katoen. Elastische tailleband met trekkoord. Gemaakt in Portugal.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu