Menu

Heren jeans Regular

Steen zwart
Nieuw
Heren jeans Regular
Steen zwart
  Steen zwart
  € 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Basisstuk. In het zwart

  Jeans in klassieke 5-pocketstijl, met een gemiddelde taille en pijpen die taps toelopen naar de enkel. De jeans sluit met een sluiting en knoop, alle knopen en klinknagels zijn zilverkleurig met een satijnen afwerking. De stof bestaat voor 75 procent uit biologisch katoen en voor 20 procent uit gerecycled katoen. Een mengsel van twee procent elastaan verbetert het comfort en het vormbehoud. De jeans worden in familieverband geproduceerd in een duurzame fabriek in Tunesië.

  Mode verder gebracht. Mud Jeans

  Mud Jeans is een eco-fashion label opgericht in 2013 en gevestigd in de buurt van Amsterdam. De oprichter is Bert van Son, die eerder 30 jaar ervaring opdeed in de mode-industrie. Tijdens zijn werk kwam hij op het idee om niet alleen te stoppen bij het gebruik van biologisch katoen, maar ook rekening te houden met een aantal andere aspecten. Dit begint met het waterverbruik. Om één Mud Jeans te maken is minder dan tien procent van de industriestandaard van 7.000 liter nodig. En het water dat voor Mud Jeans wordt gebruikt is daarna nog schoner dan voorheen, dankzij innovatieve waterrecyclinginstallaties en speciale wastechnieken. Natuurlijk wordt Mud Jeans alleen gebleekt met zuurstof, zonder gebruik van schadelijke chemicaliën. Vervolgens is de productie van Mud Jeans CO₂-neutraal: door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen bij de productie en door compensatie van de resterende uitstoot. En last but not least, door het gebruik van gerecycled katoen. Hier komt het idee van de circulaire economie om de hoek kijken. Mud Jeans heeft een terugnamesysteem ontwikkeld voor oude jeans, die in Spanje weer tot vezels worden gescheiden en met GOTS-gecertificeerde biologische katoen tot nieuwe denim worden verwerkt. Mud Jeans is dan ook lid van de Stichting Circle Economy.

  Bericht:

  Het kledingstuk kan afgeven op lichtgekleurde materialen zoals andere kledingstukken, meubels en meubelstoffen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 204540

   95% katoen, 3% andere vezels, 2% elastaan. Roestvrij stalen klinknagels en knoppen. Gemaakt in Tunesië.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu