Menu

Heren Corduroy Vest

Lichtbruin
Heren Corduroy Vest
Lichtbruin
Lichtbruin
€ 219,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Een stuk vol karakter

Dit type gilet is in de Verenigde Staten al sinds de jaren 1930 bekend - als jachtgilet. Typisch zijn de grote "wildzakken", die bereikbaar zijn via een verticale opening rechts en links van de knooplijst. Hij is ook voorzien van drie opgestikte zakken. Een verstelbare stang in de rug zorgt voor een gematigde breedteverstelling. Tellason maakt het gilet van een gedraaid genuakoord van het Duitse bedrijf Kindermann, dat gespecialiseerd is in stoffen voor werkkleding. Het gebruikte katoen is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. Om intercontinentaal transport te vermijden, laat Tellason het gilet vervaardigen in een partnerbedrijf in Noord-Italië.

Tellason. Hoogste kwaliteit uit Californië

Achter Tellason, gevestigd in San Francisco, zitten Tony Patella en Pete Searson. Beiden brengen een behoorlijke hoeveelheid ervaring mee naar de tafel: Voordat zij enkele jaren geleden met hun eigen bedrijf begonnen en sindsdien een goede naam hebben gemaakt met hun eigen merk, hadden zij reeds twee decennia in de kledingindustrie doorgebracht als confectionairs op bestelling. Zij ontwikkelen authentieke kledingstukken waarvan de rolmodellen vaak in de werkende wereld te vinden zijn. Voor de confectie gebruiken zij graag beproefde en karaktervolle stoffen, bijvoorbeeld denim uit Japan of stoffen voor gildekleding uit Duitsland.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 10801

100% katoen. Voering 100% katoen. Stenen walnoten knopen. Gemaakt in Italië. Ruglengte in maat L = 64 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu