Menu

Heren Chino Moleskin

Kameel
Exclusief
Heren Chino Moleskin
Kameel
  € 179,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Chino. Van moleskin

  Zacht en toch robuust en slijtvast is deze zware stof van zuiver katoen: een moleskin van Kindermann, specialist in werkkledingstoffen. Het afgewerkte doek wordt in verschillende stadia geschuurd en opgeruwd om de onnavolgbare zachtheid en het gevoel te verkrijgen dat zo typisch is voor een moleskin. Hiltl gebruikt het om deze rechte chino's met zijzakken te maken. Onder de tailleband bevindt zich een horlogezakje, en de achterzakken sluiten met echte hoornen knopen.

  Hiltl. Eersteklas broek

  Toen meester-kleermaker Fritz Hiltl in 1955 zijn broekenfabriek in Sulzbach-Rosenberg in de Oberpfalz oprichtte, kon hij nauwelijks dromen dat zijn bedrijf ruim 60 jaar later broeken in meer dan 40 landen zou verkopen. De basis van dit succes is de consequente afstemming op de filosofie van Hiltl om niet de grootste op de markt te willen zijn, maar de beste. De productie is allang uitbesteed aan andere, eigen vestigingen, maar de claim om broeken van compromisloze kwaliteit en met een perfecte pasvorm te leveren is tot op de dag van vandaag overeind gebleven - ongeacht of de modellen voor de zakenwereld of voor de vrije tijd zijn.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 200899

   100% katoen. Tailleband voering en zakje 100% katoen. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: Echte hoornknopen. Metalen rits. Gemaakt in Roemenië.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten
   Menu