Menu

Heren boot crêpe zool

Bruin
Heren boot crêpe zool
Bruin
Bruin
169,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Dicht bij de Chukka. In geolied glad leer

Deze enkelhoge veterschoen met een gladde voorkant en twee paar veterogen is het resultaat van een ontwerpsamenwerking met de Duitse muzikant Max Herre. De schoen, die doet denken aan een chukka-laars, is in Portugal gemaakt van plantaardig gelooid en geolied glad leer. Als natuurproduct reageert de lichte crêpezool van rubber optimaal op de omgevingstemperatuur. In de winter wordt de zool wat steviger, bij warmere temperaturen zachter. Ongevoerd, met contrasterende stiksels rondom en een praktische hiellus. Wordt geleverd met een tweede paar veters.

ekn footwear. Duits ontwerp, geproduceerd in Portugal

In een oude Ottomaanse taal betekent ekn [i'kin] zaad. Om te gedijen, heeft het vruchtbare grond nodig - en het duurzaam cultiveren daarvan is de zorg van oprichter Noel Klein-Reesink en zijn schoenenmerk ekn footwear. Het in Frankfurt gevestigde label wil een ethisch alternatief bieden voor de conventionele sneakermarkt en vervaardigt met de hand een handzame selectie sneakers, runners, laarzen en riemen die indruk maken door hun gevoel, kwaliteit en bijzondere details. De productie vindt plaats in Portugal. De ervaren Portugese leerlooiers gebruiken alleen ecologische materialen: Het gebruikte leder komt eveneens uit Portugal (voor de riemen ook uit Duitsland) en is zonder chroom gelooid. De canvas onderdelen van de schoenen zijn afkomstig van gecontroleerde organische grondstoffen en de zolen zijn gemaakt van rubber op basis van latex en ruwe rubber of gerecycleerde materialen. Voor de sluitingen en oogjes van de riemen gebruikt ekn footwear nikkelvrije materialen.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 12460

Bovenzijde koeienhuid (dikte 3 mm), plantaardig gelooid en geolied. Ongevoerd. Binnenzool van koeienhuid. Buitenzool van natuurlijk rubber. Gemaakt in Portugal.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu