Menu
Heschung

Heren blucher

Zwart
Heschung
Heren blucher
Zwart
  € 479,00
  € 349,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 10-12 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Onopgesmukte casual schoen

  De Blucher is een klassieke casual schoen met een no-frills, zakelijke en tegelijkertijd sportieve vorm. Daarom is het voorzien van een rubberen zool met weerbestendig profiel. De Blucher ontleent zijn naam aan de Pruisische veldmaarschalk prins Blücher von Wahlstatt, die hem voor zijn soldaten liet maken - toen nog als laars. In de loop der tijd werd het de huidige lage herenschoen.

  Eersteklas schoenen uit Frankrijk. Chaussures Heschung

  Opgericht in 1934 in de Elzas door Eugène Heschung, zijn de ateliers vanaf het begin gespecialiseerd in schoenen voor wandelen en jagen. Comfort, weerbestendigheid en duurzaamheid zijn de kenmerken van alle Heschung schoenen. De hoogwaardige afwerking van de echte dubbele stiksels is gemeenschappelijk voor alle modellen: het boordsel wordt naar buiten gevouwen voordat de buitenzool eraan wordt vastgemaakt. Het blijft zichtbaar op de uitstekende zool en bepaalt het uiterlijk van de schoen. De voering is van gemengd (chroom en plantaardig) gelooid kalfsleer.

  Let op:

  Engelse maatspecificaties.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 23409

   Dubbel gestikt. Bovenmateriaal: kalfsleer (box calf) chroomgelooid. Voering en binnenzool van gemengd (chroom en plantaardig) gelooid kalfsleer. Gelede veer van essen- of beukenhout, latex balling. Roestvrij stalen veterogen van links naar binnen gedreven. Profielzool van slijtvast rubber. Gemaakt in Frankrijk.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen