Menu
Robert Herder

Herder ontbijtmes roestvrij

Klein
Exclusief
Robert Herder
Herder ontbijtmes roestvrij
Klein
  € 34,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 10-12 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Exclusief

  Mesheften van gestoomd, fijn gepolijst hout zijn zeldzaam. Mesheften van gestoomd, fijn gepolijst appelbomenhout zijn nog zeldzamer, omdat appelbomenhout, omdat het slechts langzaam droogt, niet tot de typische commerciële houtsoorten behoort. Door zijn hardheid, gewicht en weerstand is het echter zeer gemakkelijk te bewerken. Herder in Solingen vervaardigt deze mesheften met zeldzaamheidswaarde exclusief voor Manufactum: zelfs geolied voor een betere bescherming van het oppervlak.

  Scherp tafelmes

  Dit mes wordt al sinds 1872, het oprichtingsjaar van het bedrijf Robert Herder, vervaardigd met de zogenaamde Buckelsklinge.

  Solide alledaags bestek

  Van Robert Herder uit Solingen. Het tafelmes met de "Buckelsklinge" is een oude mesvorm die al bijna 150 jaar wordt gemaakt - hier in een roestvrijstalen variant, zoals al het bestek.

  Let op:

  Niet geschikt voor de vaatwasser.

  Productinformatie

  Artikel nummer 44451

   Het gebochelde lemmet is gemaakt van chroom-molybdeen-vanadium staal - niet zo scherp als koolstofstaal, maar niet roestig. Handvat van gestoomd appelboomhout.
   Klein: In deze maat bevelen wij het mes ook aan als botermes of bijv. als bestek voor het Franse ontbijt met croissants en jam. Totale lengte 19 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten