Matthias Kloppenborg

Het hele jaar door sokken van wol en katoen

Zwart
Matthias Kloppenborg
Het hele jaar door sokken van wol en katoen
Zwart
  Zwart
  € 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Optimaal mengsel

  De combinatie van scheerwol en katoen biedt in elk seizoen een aangenaam voetklimaat: merinowol warmt goed op, kan vocht opnemen en biedt een zekere elasticiteit. Katoen is vriendelijk voor de huid, scheurvast en veerkrachtig, waardoor de sokken duurzaam en stabiel zijn. Garens van beide materialen worden in gelijke delen in elkaar gedraaid en verwerkt tot een elastisch breisel met smalle ribbels.

  Natuurlijke kwaliteit. Van Münsterland

  Deze sokken worden gemaakt in het Münsterland - door een bedrijf dat niet het slachtoffer is geworden van goedkope importen omdat het zich in twee opzichten (en in de dubbele betekenis van het woord) heeft "gespecialiseerd": in de hoogste kwaliteit en in de beste materialen, die hier altijd natuurlijk zijn (en dat ook blijven bij de verwerking). Zoals zo vaak in de textielproductie draagt een park van oude machines bij tot de superieure kwaliteit. Hier gaat het om rondbreimachines uit 1950 van het merk Bentley-Komet, die enerzijds materialen kunnen verwerken waar de huidige machines niet in slagen (bijvoorbeeld linnen), en anderzijds verschillende garens gedifferentieerd over de vorm kunnen verdelen: versterkt waar de spanningen het grootst zijn, of twee verschillende garens voor de binnen- en buitenkant. Zwaardere sokken van betere kwaliteit zult u niet vinden: met een uitstekende pasvorm, van ongekend comfort en toch zwaar en duurzaam.

  Productinformatie

  Artikel nummer 78339

   50% scheerwol, 50% katoen. Rib 2/1. Gemaakt in Duitsland. Schachtlengte 24 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Mild proces
   text
   Niet bleken
   text
   Drogen in droogtrommel lage temperatuur ( 60 °C )
   text
   Niet strijken
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen