Klar Seifen

Heldere paaszeep

Citroengras
Klar Seifen
Heldere paaszeep
Citroengras
  € 11,90Basisprijs: € 108,18/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie


  Straalt de frisse en verkwikkende citrusgeur van citroengras uit. In een kartonnen paasei met een kuikenmotief.

  <br />Het zeep-ei in een kartonnen ei


  Deze zeep en zijn verpakking brengen je in de stemming voor Pasen: Het kartonnen paasei, gemaakt door het traditionele Nestler-bedrijf en bedrukt met een kleurrijk paasmotief, bevat een fijne hand- en lichaamszeep van de Heidelberger Manufaktur Klar. Deze zeep, in vorm geperst met behulp van een zeepmal uit 1920, reinigt en verzorgt op milde wijze op basis van zuivere plantaardige oliën zoals olijfolie en kokosolie - en geheel vrij van palmolie.

  Geurige verzorging

  Klar heeft voor sommige verzorgingszepen een klassieke geur gecombineerd met een aroma uit de keuken of de tuin dat ongebruikelijk is voor zepen. De zepen zijn geschikt voor een milde, zachte reiniging van de handen. Pure plantaardige oliën (olijfolie en kokosolie dienen als basis), specerijen, kruiden of bloemennextverzorgen de huid op een soepele manier. In tegenstelling tot het gebruikelijke proces wordt de Klar verzorgingszeep zeven keer gewalst en vervolgens enige tijd opgeslagen. Dit maakt het bijzonder dicht, er zijn geen scheuren of breuken, en het ontwikkelt zijn geur tot de laatste wasbeurt, die het krijgt door toevoeging van parfums of essentiële oliën.

  <br />Klar zepen


  In 1840 opende Philipp Klar een zeepfabriek met aangrenzende winkel in de Hauptstraße van Heidelberg. Dit legde de basis voor de zeep traditie die vandaag de dag nog steeds zorgvuldig gecultiveerd wordt. "Beim Klar", zoals de medewerkers het bedrijf liefkozend noemen, gebruikt nog steeds hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. De zepen krijgen hun geur door toevoeging van parfums of essentiële oliën. En zelfs vandaag de dag worden in de fabriek nog traditionele processen en recepten gebruikt. Het resultaat is zepen van een kwaliteit die tot op heden onbetwist is gebleven.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202734


   Gemaakt in Duitsland. Gecertificeerde natuurlijke cosmetica. 110 g per stuk in kartonnen paasei.

   Ingrediënten: SODIUM OLIVATE, SODIUM COCOATE, SODIUM STEARATE, AQUA, GLYCERIN, PARFUM, SODIUM CHLORIDE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CITRAL, LIMONENE, GERANIOL, LINALOOL, CITRONELLOL

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen