Manufactum

Handvatmagneet verguld en gepolijst

Manufactum
Handvatmagneet verguld en gepolijst
  € 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Neemt aansprakelijkheid op zich. Ook voor de garderobe

  Net als onze greepmagneet met rubberen schoen biedt ook deze magneet betrouwbare berichtgeving en standby-diensten - en niet alleen door boodschappenlijstjes, excursieberichten ("Ik ben uit voor sigaretten"), ansichtkaarten ("Zonnige groeten van het einde van de wereld"), foto's, kindertekeningen en dergelijke memorabilia aan een ferritisch oppervlak te bevestigen. Zijn bijzondere kwalificatie blijkt eerder in de buurt van het huis of de flatdeur: daar geplaatst op een magneetbord of muur fungeert het ook probleemloos als een echte kapstok.

  Attentie:

  Deze magneten zijn extreem sterk en mogen nooit in de buurt van pacemakers worden gebracht. Hetzelfde geldt voor magnetische gegevensdragers en mechanische horloges of kompassen. Bovendien mogen ze niet op grotere afstand tegen elkaar botsen (splintergevaar).

  Productinformatie

  Artikel nummer 68323

   Harde ferrietmagneet, Ø 36 mm. Houdkracht 100 Newton. Stalen behuizing, met nikkel en verguld oppervlak. Met een gepolijst stalen handvat dat ook als haak fungeert, Ø 2 cm. Projectie 3 cm. Gewicht 65 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten