Menu

Handvat mand wilg

Klein
Handvat mand wilg
Klein
€ 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Tuin of boodschappenmand. Gemaakt van riet.

Veelzijdige steelmandjes voor diverse toepassingen: als boodschappenmandje, om te oogsten en te vervoeren in de tuin, om paddenstoelen te plukken en nog veel meer. Een bijzonder kenmerk van deze handgemaakte manden is het "Japanse oog": een ingewikkelde weeftechniek die het handvat op een zeer mooie en duurzame manier met het lichaam verbindt.

Productinformatie

Artikel nummer 83565

Gemaakt van riet (Salix viminalis). Pak een ongepelde hazelnoot staaf. Handgemaakt in Polen, daarom kunnen afmetingen variëren.
Klein. 39 x 25 cm, velghoogte 15 cm. Gewicht 560 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu