Menu

Handstempel Beukenhout

6 lijnen (5 × 8 cm)
Handstempel Beukenhout
6 lijnen (5 × 8 cm)
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Voor de huisdrukkerij. Postbode

  Deze handstempels zijn gemaakt van blank gelakt beukenhout. Op de geribbelde rubberen voetplaat kunnen ook meerregelige, langere teksten worden gezet met bijpassende rubberen letters. De ingeslagen stalen klinknagel in het handvat zorgt voor een correcte uitlijning bij het stempelen. Er zijn drie formaten (3, 6 of 9 regels) beschikbaar. Gemaakt in Polen.

  De eerste graad van vrijheid: stempelen met beweegbare letters.

  De typografie is in dit "drukproces" nog steeds vooraf bepaald, maar de vormgeving niet, want deze stempels zijn universalisten die niet alleen steeds dezelfde tekst weergeven ("feitelijk en mathematisch correct!"), maar ook moeilijke formaten (etiketten) zonder problemen afdrukken. Ze maken gebruik van de Gutenberg-techniek van de beweegbare letter. Op de geribbelde bodemplaat worden rubberen letters van verschillende hoogte bevestigd met behulp van de messing-en-groef-techniek. Zo wordt de postzegel de drager van nieuwe boodschappen die vele malen worden verspreid - uitnodigingen, bedankbriefjes of zelfs een met de hand gedrukt visitekaartje, dat zich dan onderscheidt van alle hoogglansvarianten in offsetdruk als een witte raaf temidden van een grote zwerm vogels.

  Productinformatie

  Artikel nummer 40904

   Het medium model heeft 6 regels en is voorbestemd voor het afdrukken van visitekaartjes of aforismen. 5 x 8 cm, hoogte 8 cm. Gewicht 75 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten