Menu

Handmatige kooimesmaaier

Handmatige kooimesmaaier
399,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Kan meer doen dan je denkt

Al onze Europese voorgangers - althans de handmaaiers die stevig en zwaar zijn en niet overwegend van plastic - hebben ons praktisch in de steek gelaten, zodat we gedwongen waren een echte handmaaier te importeren: een apparaat van American Lawn Mower Company, dat al 100 jaar grasmaaiers bouwt. Intussen laat de onderneming de onze produceren in haar eigen vestiging in China.
Met ongeveer 10 kg is de maaier zeker geen lichtgewicht, maar hij doet zijn werk op verschillende soorten gazons en is zelfs geschikt voor weilanden; hij maait precies, soepel en stil - dankzij een uitstekende techniek en afwerking: zeven geharde, scherpe messen op een op kogellagers gemonteerde spindel maaien een zwad van 38 cm. De maaihoogte kan in twee fasen worden ingesteld via de rol of in drie fasen van 13 tot 56 mm via de wielen met kogellagers en rubberbanden.
Het ondermes, dat ook gehard is, kan fijn worden afgesteld voor een gladde snede (de snede van elk mes is in de fabriek afgesteld op 1/1000"). De speciale spindel van gehard staal garandeert een soepele en nauwkeurige rotatie.

Productinformatie

Artikel nummer 14835

Frame met poedercoating. Wielen met rubberen banden en kunststof velgen, kogellagers. Handgrepen van nitrilrubber.
Hoogte 1,13 m, lengte 77 cm, breedte 56 cm. Gewicht 10,2 kg. Het frame moet nog in elkaar worden geschroefd; montage-instructies zijn bijgevoegd. Gemaakt in China.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu